OuderschapsAcademie

Want jij bent belangrijk!

Maak hieronder een keuze!

De ouderschapsacademy is er voor jou en je persoonlijke groei.

Ouderschap, een duik naar binnen!

Het allerbelangrijkste wat we onze kinderen kunnen geven is de beste versie van onszelf. Dat betekend voor ons, als ouder, die innerlijke balans vinden en groeien in onze authentieke en pure vorm. Om vervolgens vanuit die kern echte verbinding te maken met ons kind. Ons kind heeft dit nodig, niet alleen als baby, juist als het groter wordt.

Ouderschap, een duik naar binnen! is hét online programma die ik iedere ouder (to be) gun. Het is een journey, net als het ouderschap. Je gaat een route nemen naar jouw kern. Een duik naar binnen om zo tot nieuwe INzichten te komen. En ik ondersteun je daarbij doormiddel van videocoaching. Want zodra je ouder wordt voel je een diepe verantwoordelijkheidsbesef voor je kind. Je wil je kind beschermen en liefde geven. Ouder ben je! Ouder-zijn zit dan ook op identiteitsniveau. En dat is nu precies waar dit programma over gaat. Want wie ben jij als ouder? Wat heeft je gevormd in dit leven? Wat geef jij door aan je kind? Daar begint het! Dus schuif alle opvoedboeken even aan de kant en begin nu bij jezelf.

21 Mijn_Wereld_Ouder

In dit online programma daag ik je uit jezelf te onderzoeken om tot meer zelfinzicht te komen. Dit is KEY in jouw persoonlijke ontwikkeling. In deze persoonlijke journey ga je opruimen en loslaten. Je gaat het rugzakje wat je meedraagt legen. Een mooi Surinaams spreekwoord zegt:  ‘Als je de stenen op de weg laat liggen, struikelen je kinderen erover’. Dit is precies waarom ik dit ouderprogramma heb ontwikkelt! Om jou INzicht te geven. Je hebt enorm veel invloed in het leven van je kind. Zelfs de kleinste overtuigingen nemen ze mee in hun rugzakje. 

Bouw daarom aan een gezonde en sterke generatie. Want wat jij in jezelf investeert, zal je terug zien in je kind.

E-Learning: Jij en je Ouderschap!

Aan de hand van 4 pijlers leer ik je om vanuit je hart er te ZIJN. We gaan een stuk de diepte in. We gaan terug naar je basis (je gezin van herkomst) en kijken naar de invloed van de generaties voor je, je levenservaringen, maar ook hoe jij zelf gehecht bent. Om vervolgens te onderzoeken wat dit voor invloed heeft in het NU. Welke overtuigingen heb je? Wat zijn je kernwaarden en kwaliteiten en hoe draag je dit thuis uit? Op welke wijze kleurt jouw ouderschap je opvoeding? Waarom doe je wat je doet? Het zijn levensvragen die je naar een diepere bewustzijn brengen. 

Investeer daarom nu in jezelf, want jij bent het waard en je kind ook!

Jouw investering voor de toekomst van je gezin kost maar € 275,-

1

Persoonlijke groei en INzicht

Wat jij in jezelf investeert, daar plukken je kinderen de vruchten van.

2

Authentiek ouderschap

Creëer een wereld waarin jij volledig jezelf kan zijn en wandelt in “who you where created to be”. Jouw kinderen zullen dit voorbeeld volgen.

3

4 pijlers als houvast

De 4 kernvoorwaarden van authentiek ouderschap en opvoeding is wat je leert en je kind meegeeft.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je twijfelt nog vaak of je wel het juiste doet voor je kind
 • Je hebt behoefte aan innerlijke balans en rust
 • Je ervaart stress en druk
 • Je voelt je ‘onzichtbaar’
 • Je kampt met depressieve gevoelens
 • Je bent al heel lang niet meer die leuke ouder of partner
 • Jongleren kan je inmiddels, maar hooghouden wordt zwaarder
 • Je rent jezelf steeds vaker voorbij
 • Je begrijpt niet waarom je niet loskomt van het verleden
 • Je bent de connectie met jezelf (soms) kwijt
 • Je partner en jij vinden elkaar niet in de opvoeding

Dan is dit echt iets voor jou!

Krijg INzicht in jezelf en waarom je doet wat je doet, door een reis naar binnen te maken. Gun jezelf een fundament van liefde, vrijheid en Innerconnectie.

Het online programma "Ouderschap, een duik naar binnen!"

Hoe werkt het?

Het programma bestaat uit 7 hoofdstukken die je in 5 weken doorloopt. Ieder hoofdstuk wordt ondersteund door videocoaching, waarin elk onderwerp uitgebreid wordt toegelicht. Je ontvangt handvatten en tips en gaat leren vanuit de 4 pijlers #innerconnectie, je ouderschap en opvoeding vorm te geven. We belichten concrete situaties die je dagelijks tegenkomt.

Het programma is voorzien van een prachtig online werkboek. Met als Bonus een Dankbaarheidsjournal en Dagboek voor ouders. De complete set kan je overigens ook fysiek bestellen! 

Extra BONUS!

Er is nog meer! Dé expert op het gebied van innerlijk verbinding en visualisaties, Joëlle Art Retreats leert je hoe je vanuit zelfacceptatie en  innerlijke connectie meer open kan staan als ouder.

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3

Hoofdstuk 4

Hoofdstuk 5

Hoofdstuk 6

Hoofdstuk 7

Begin 2024 organiseren we een OUDER retreat in Tenerife! Neem contact met ons op voor meer informatie.